shutterstock_1792471312j

Single Lashes

Giver et naturligt resultat og indtrykket af en tykkere og længere vippe. Har man mange sunde vipper fra naturens side, vil det give et flot og naturligt resultat samt en god holdbarhed. Single lash anbefales ikke til tynde og skrøbelige vipper eller til dem, der ikke har ret tætte vipper, da holdbarheden vil lide under det.

 

Close,Up,Of,Woman,Green,Eye,Eyelashes,Extension,In,Flower

Volume lashes

Stammer oprindeligt fra Rusland og er en svær teknik at mestre, da det kræver meget ekspertise på området og en god, øvet hånd for at lave perfekte håndlavede faner. Volume-teknikken giver mange muligheder, selv for dem med ganske få vipper. Ved denne behandling påsættes der 2-6 kunstige vipper pr. naturlige vippe, så selv hvis du ikke har ret mange vipper fra naturens side, vil du kunne få et flot og tæt look med langvarig holdbarhed.

Eyelashes,Extensions.,Fake,Eyelashes.,Eyelash,Extension,Procedure.close,Up,Portrait,Of

Special Lashes

Lad os være kreative! Book en Volume Lash påsætning og åben op for et hav af forskellige påsætnings teknikker og looks! Her vil vi f.eks. kunne lave Hybrid vipper, Whispy Look, Wet Lashes, Ombre Lashes (i forskellige farver) L-Lashes (specielle buk), Brown Lashes osv.

shutterstock_570325771-600x600-1-300x300ss

Hollywood Volume

Teknikken Hollywood Volume giver det mest fyldige og dramatiske look, hvor der påsættes 5-9 ultratynde vipper pr. naturlig vippe. Denne teknik egner sig dog ikke til meget korte eller skrøbelige vipper.

Behandlingen

Det anbefales, at man ankommer med nyligt rengjorte vipper og uden makeup og creme. Alle extensions påsætninger udvælges individuelt, så stylingen bliver skræddersyet netop til dine vipper.
Under selve behandlingen vil du ligge med lukkede øjne på en blød og behagelig briks, i rolige omgivelser. Her er der tid til afslapning, meditation eller at få sig en lur.
Vi snakker ikke så meget under selve behandlingen, da man oftest vil komme til at bruge ansigtsmimikken og derfor gøre behandlingen mere kompliceret.

FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Skader Eyelash Extensions mine egne vipper?

– Nej, såfremt de er rigtigt påsat, skader de ikke dine egne vipper. Den kunstige vippe er limet til din egen vippe og vil falde af sammen med den, når vippens levetid er forbi. Derved gives der plads til en ny vippe, som gror frem igen. Dine vipper udskiftes naturligt med en cyklus på 60-90 dage.
Det er vigtigt, at du ikke piller eller hiver i vipperne, da dette vil være med til at rive den naturlige vippe ud før tid!

Du må ikke selv forsøge at fjerne vipperne, heller ikke med olier, da du som regel vil ende med at hive de naturlige vipper med ud. Kom altid ind og få dem fjernet professionelt.

Kan limen skade mine vipper, og er den farlig for mine øjne?

– Nej. Limen er specielt udviklet til eyelash extension-behandling, så den er på ingen måder skadelig eller farlig. Er påsætningen udført korrekt, vil limen på ingen måde komme i kontakt med øjet eller huden. Limen er sikkerhedstestet og -godkendt. Man kan godt opleve let rødme i øjnene lige efter behandlingen, hvis ens øjne er sarte. Dette forsvinder i løbet af et par timer.

I meget sjældne tilfælde kan der opstå en allergisk reaktion, hvis det lige netop er en af ingredienserne, man er overfølsom over for. En allergisk reaktion er ikke farlig og ses sjældent. Oplever man hævelse omkring øjnene dagen efter påsætningen, skal vipperne fjernes igen. Vi tilbyder selvfølgelig denne service gratis.

 

Hvor lang tid holder vipperne?

– Vippernes holdbarhed er meget individuel. Det afhænger af dine egne vippers vækst (nogle mennesker kan have forstyrrelser i vippernes vækstcyklus), længden på vipperne i forhold til dine egne, hvor god man er til at passe på dem, om man bruger mascara eller makeupfjerner, og om man sover uroligt om natten. Medicin, der indeholder hormoner eller hormonforstyrrelser i kroppen, kan også have en effekt på vippernes holdbarhed.

Holdbarheden på vipperne uden opfyldning er ca. 3-7 uger, hvor de gradvist og naturligt falder af.

Hvis man gerne vil vedligeholde fylden i vipperne, kan man få dem fyldt op med ca. 2-4 ugers mellemrum.

Kan eyelash extensions tåle vand?

– Vipperne og limen er vandfaste, så du kan roligt komme vand på under bruseren m.m. Husk, at der skal gå min. 24 timer efter hver påsætning/opfyldning. Vær forsigtig, når du tørrer dine vipper igen, kig op, og dup forsigtigt med håndklædet. Du kan derefter børste vipperne let, og vupti, friske og rene vipper! Det anbefales at skylle og vaske vipperne med en professionel vippeshampoo dagligt – eller som minimum hver anden dag – for at mindske fremkomsten af bakterier og urenheder.

Hvor mange kunstige vipper kan der blive sat på?

– Der sættes som regel min. 100 vipper på pr. øje (single-påsætning) for at give en god fylde og lang holdbarhed. Der påsættes vipper på næsten alle vippehår på nær helt korte “babylashes”. For yderligere information om de enkelte påsætnings muligheder henvises til afsnittene ovenfor.

Må jeg bruge mascara på vipperne?

– Det anbefales ikke, at man bruger almindelig mascara på de kunstige vipper. I de fleste mascaraer findes der olier, som er med til at nedbryde limen og forringe holdbarheden. Det samme gælder for makeupfjerner, cremer, olier o.l. Du må gerne bruge mascara på de nedre vipper ved behov. For at fjerne makeup som f.eks. øjenskygge og eyeliner anbefales det at bruge en vippeshampoo og pensel.

Hvilke længder og typer vipper er der mulighed for at få sat på?

– Der findes mange længder og tykkelser på vipper samt forskellige buk. Det anbefales, at vipperne ikke er alt for lange i forhold til de naturlige vipper, da det kan forkorte holdbarheden.

Hvordan føles det at have Eyelash extensions på?

– I starten kan man godt mærke, at der er noget på vipperne. Det er ikke ubehageligt eller smertefuldt. Efter nogle dage vil man glemme helt, at de er der. Kan du mærke dine vipper, hiver de, eller føles de generende, er de ikke påsat korrekt!

Er en Eyelash Extension-behandling for alle kvinder?

– Ja, for kvinder i alle aldre vil gerne være og føle sig smukke.

Så uanset om du er ung eller moden, vil behandlingen fremhæve det smukke i netop dine øjne.

Der er mulighed for at kreere lige det look, som vil passe til din smag og præferencer. Alt fra diskret og naturligt, så ingen opdager, at det er kunstige vipper, men alligevel vil undre sig over, hvad der er anderledes ved dig, til et meget glamourøst volume-look, som vil fortrylle og fascinere alle ved hvert et blink.

Har du “trætte” øjne eller tunge øjenlåg, vil vipperne være med til at gøre det mindre synligt, og man vil altid se frisk og udhvilet ud.